Gratis verzending vanaf €50
Voor 14 uur besteld, morgen thuis

De mooiste pruiken van echt haar: 3 prachtige voorbeelden

Er zijn tal van redenen om een pruik van echt haar te dragen. Niet iedereen beschikt van nature over een mooie bos haar en in zo’n geval kan een pruik uitkomst bieden. De pruik kan de natuurlijke haarbos immers eenvoudig vervangen, zonder dat je de bestaande haren schade toebrengt. Ook kan een pruik uitkomst bieden als je haar vanwege een medische conditie uitvalt of dunner wordt. Dankzij een pruik kun je dan alsnog stralen met een prachtige bos haar. Een pruik van echt haar is bovendien niet van een natuurlijke look te onderscheiden. Daarom kan een haarwerk of pruik ook gebruikt worden als je simpelweg wat meer volume wilt hebben of toe bent aan een andere textuur, kleur of lengte.
 

Liever geen pruik? Probeer weave hair extensions

Draag je liever geen pruik, dan kan weave haar in veel gevallen uitkomst bieden. Een weave is een haarstuk dat vastgeweven zit aan een koord. Deze baan van haar wordt aan je eigen haar vastgemaakt. De weave hair extensions kunnen aan het haar worden vastgevlochten of worden vastgenaaid met naald en draad. Een weave kan zowel van echt haar als kunsthaar gemaakt worden en zorgt ervoor dat de eigen bos haar voller en langer wordt. Je kunt bij ons eenvoudig een hair weave online bestellen: we hebben weaves in elke stijl, kleur en lengte! De weave moet goed bij je eigen haar passen en niet te zwaar zijn. Let wel: een weave biedt daarom alleen uitkomst als er nog voldoende eigen haar aanwezig is. Wanneer een weave geen optie is biedt een pruik van echt haar daarom een goed en mooi alternatief.

Pruiken van echt haar: de mooiste voorbeelden

Wanneer je toe bent aan een nieuwe coupe kunnen weave hair extensions niet altijd uitkomst bieden. Gelukkig kun je bij ons ook verschillende haarwerken online kopen. Een pruik van echt haar geeft een natuurlijke en mooie look. Kies bijvoorbeeld uit deze pruiken van echt haar:

De Lace Wig Erika is een pruik van echt haar met een halflange lengte. Het haar valt op de schouders en is mooi te stylen. Ook in een paardenstaart te dragen voor een nog natuurlijkere look! 

Zijdezachte lange krullen? Kies voor Lace Wig Jennifer! Deze pruik van echt haar geeft je een natuurlijke look met prachtige grove krullen.

Met Lace Wig Mya ben je verzekerd van een mooie korte bob van uitstekende kwaliteit. Ook deze luxueuze pruik is gemaakt van echt haar.  

Haarwerken en pruiken kopen

Pamir Hairfashion is al sinds 2007 verkoper van haarwerken en pruiken. In onze collectie vind je altijd wel een haarstuk of pruik die perfect bij je past. Je kunt de haarwerken en pruiken kopen in onze fysieke winkel in Dordrecht of je kunt ze eenvoudig online bestellen. Wil je graag een persoonlijk advies? Kom dan even langs of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!