Gratis verzending vanaf €50
Voor 14 uur besteld, morgen thuis

Lace wig laten zetten: de beste soorten en mogelijkheden voor jou

Er zijn veel verschillende redenen waarom je een lace wig kan laten zetten. Misschien wil je gewoon eens een andere look uitproberen. Misschien vind je je eigen haar te dun of is het beschadigd. Of misschien heb je nu kort haar en zou je het graag wat langer willen. In al die situaties kan een lace wig uitkomst bieden. Maar wat is een lace wig precies en wat zijn de beste mogelijkheden voor jou?

Wat is een lace wig?

Een lace wig is een haarstuk dat gemaakt is op een stuk ‘lace’, oftewel heel fijn gaas. Dit haarstuk bevestig je rondom de haarlijn. Hierdoor krijg je een natuurlijk effect en lijkt het alsof het haar uit je hoofdhuid groeit. Dit zorgt ervoor dat je een lace wig amper van echt haar kunt onderscheiden. Niet voor niets dragen veel beroemdheden een lace wig. Een ander groot voordeel van een lace wig is dat je deze net zo kunt bewerken als normaal haar. Je kunt het haarstuk in elke gewenste scheiding dragen en zo het kapsel creëren dat je zelf wil. Bovendien voelt een lace wig erg licht aan, waardoor je deze met veel plezier zult dragen. Je kunt alle activiteiten uitvoeren met je lace wig. Slapen, sporten of zelfs zwemmen zijn geen enkel probleem. Als je de lace wig goed verzorgd kan deze lange tijd meegaan. Houd er wel rekening mee dat als je het haarstuk bijvoorbeeld regelmatig met een krultang bewerkt, dit de levensduur inkort.

Welke lace wig is het beste voor mij?

Welke lace wig het meest geschikt is voor jou, hangt helemaal af van jouw eigen voorkeuren. Bij Pamir Hairfashion verkopen wij dames pruiken in allerlei verschillende modellen en lengtes. Wil jij opvallende krullen? Zou je graag met enorm lang haar rondlopen? Of ben je juist opzoek naar een mooi kort kapsel? Wij hebben allerlei verschillende lace wigs voor je in het assortiment. In principe zijn lace wigs geschikt voor iedereen en voor elk haartype. Kies dus uit wat je zelf mooi vindt en geniet van je nieuwe kapsel!

Advies nodig?

In principe is een lace wig dus geschikt voor iedereen en moet je vooral kiezen wat jij het mooiste vindt. Twijfel je toch nog over welke lace wig het meest geschikt is voor jou? Of wil je weten wat de verschillen zijn tussen een lace wig en andere soorten haarstukken? Neem dan gerust contact met ons op. Woon je in de buurt van Dordrecht? Dan ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel. Samen zoeken we dan de beste lace wig voor je uit. Zien we je binnenkort?