Gratis verzending vanaf €50
Voor 14 uur besteld, morgen thuis

BLK/OPL TRUE COLOR Pore Perfecting Liquid Foundation

13,90

Poriën zijn officieel verleden tijd.

Deze lichtgewicht foundation minimaliseert de poriën en verfijnt het uiterlijk van de huid voor een vlekkeloze, frisse look. De unieke formule vermindert na verloop van tijd het verschijnen van poriën. Lichte tot medium dekking met een matterend effect, perfect voor alle huidtypes.

De Shade ID technologie van BLK/OPL maakt gebruik van meerkleurige chromatische pigmenten om zich aan te passen aan uw unieke huidskleur en imperfecties te neutraliseren voor een natuurgetrouwe kleurafstemming, terwijl linzextracten de poriën vervagen. Onze olievrije formule is verrijkt met sheaboter voor extra hydratatie en antioxidanten Vitamine C en E om je huid de hele dag te voeden en te beschermen.

Artikelnummer: 122 Categorie:

Beschrijving

Deze lichtgewichte vloeibare foundation helpt het aanzicht van vergrote poriën te minimaliseren, overtollige olie onder controle te houden en de natuurlijke uitstraling van de huid te naar voren te brengen. Geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelig.
Gebruik
Begin in het midden van het gezicht en vervaag naar buiten met een foundation kwast of vingertoppen. Meng gelijkmatig voor een egale, natuurlijk ogende dekking. Voor een naadloze look, bevochtigt de vingertoppen en vervaagt de randen, vooral langs de kaaklijn.

Extra informatie

Tint

Truly Topaz, Rich Caramel, Kalahari Sand, Heavenly Honey, Au Chocolat, Nutmeg, Beautiful Bronze, Hazelnut, Carob

Ingrediënten

Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol Stearate, PEG-8, Oleic Acid, Cetyl Esters, Kaolin, Lecithin, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Simethicone, Panthenol, Glyceryl Laurate, Cetyl Alcohol, Cellulose Gum, Stearyl Alcohol, Polypropylene, Polymethyl Methacrylate, Tromethamine, Polysorbate 20, Sodium Dehydroacetate, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA. May Contain: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.



Weave